interventie de tractari
Iti punem la dispozitie servicii de asistenta rutiera si tractari pe remorca si autoplatforma pentru orice autoturism, defect sau avariat.
Echipa noastra mobila se va deplasa rapid la fata locului pentru a-ti solutiona problema. In functie de optiunea aleasa, iti transportam masina in locatia sau service-ul ales de tine. De asemenea poti alege sa desfasori reparatia masinii intr-unul din service-urile noastre partenere, beneficiind astfel de discount-uri substantiale la serviciul de tractare.

Intervenim rapid ori de cate ori suntem solicitati. Timpul nostru de mobilizare este foarte scurt, de numai 30 de minute. Bineinteles, intervalul de timp din momentul in care suntem contactati si pana ajungem la fata locului variaza in functie de distanta si conditiile din trafic. Vom comunica un timp estimativ in momentul in care suntem contactati.

Flota noastra este alcatuita din autoplatforme, remorci, echipamente de tractare si remorcare performante. Personalul nostru are experienta si pregatirea necesara pentru a oferi servicii de tractari la un nivel profesionist si responsabil. Investim permanent atat in dezvoltarea flotei, cat si in oameni pentru a ne imbunatati calitatea serviciilor. Scopul nostru este sa-i oferim clientului un nivel inalt de satisfactie.